Altijd wat nieuws

Weekmarkt

De gezellige en bonte markt die iedere zaterdag plaats vindt van 10:00 uur tot 17:00 uur is een smeltkroes van culturen. Hier vind je zowel lokale- en streekproducten, als internationale specialiteiten. Geniet van het ruime aanbod aan groente, fruit, vlees en vis waarbij kwaliteit en authentiek vakmanschap voorop staan.

Voor het dagelijkse en het speciale

Dat Geleen heel wat te bieden heeft, dat bewijzen zeker de unieke speciaalzaken waarbij service, kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Zo vind je hier bijvoorbeeld de beste conceptstore van Nederland en de beste toko van Nederland. Laat je verrassen door de mix aan winkels en geniet van een heerlijk middagje uit.

Alles op loopafstand

Of je nu even snel je dagelijkse boodschappen wilt doen of uitgebreid de tijd neemt om die ene outfit te vinden: in het centrum van Geleen ligt alles op loopafstand van elkaar. Ideaal om snel en goed te slagen!

Bijzondere evenementen

Van Heel Geleen Bakt tot een trendy Fashion Walk: in het centrum van Geleen vinden regelmatig bijzondere evenementen plaats. Bekijk daarom nu onze evenementenkalender

Quartier Geleen Cultuurwarenhuis / Galerie

Quartier Geleen werkt aan kunst, cultuur, muziek, beleving, innovatieve bedrijvigheid en community building in het centrum van Geleen. 

Quartier Geleen organiseert 10 tot 12 exposities per jaar waarbij de samenwerking met onze buurlanden en kunst- en cultuurinstellingen hoog in het vaandel staan.

 

Openingstijden:

Donderdag: 12.00-16.00 uur
Drijdag: 12.00-16.00 uur
Zaterdag: 12.00-16.00 uur

 

 Locatie:

Markt 98

 

Info:
www.facebook.com/quartiergeleen