Unieke najaarsmarkt, op eerste zondag in september, in het centrum van Geleen

Unieke najaarsmarkt, op eerste zondag in september, in het centrum van Geleen

Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een najaarsmarkt in het centrum van Geleen.

 

Smeets Buitenmarkten organiseert normaal gesproken in samenwerking met de stichting Braderie Oud-Geleen de braderie te Oud-Geleen. Deze braderie vindt al meer dan 50 jaar plaats op de eerste zondag in september. Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat de gemeente geen vergunning kon verlenen voor de braderie in de bestemde opzet. Vandaar deze unieke samenwerking van Centrummanagement Geleen met Smeets Buitenmarkten en de eenmalige verplaatsing naar het centrum van Geleen. In deze corona tijd is naast veel meer ruimte in het centrum, de ruime ervaring met de grote wekelijkse markt een groot voordeel. Uiteraard zal alles worden georganiseerd met betrekking tot de richtlijnen van de overheid.

 

Op zondag 6 september kun je tussen 11.00 en 17.00 uur slenteren langs de vele marktkramen. Het centrum zal bruisen van de activiteiten, waarbij kinderen niet vergeten worden. Ook voor de lekkere trek ben je op de markt en bij de lokale horecaondernemers aan het juiste adres.