Sinterklaas-activiteiten in weekend van 27 & 28 november

Sinterklaas en zijn Pieten maken op zaterdag 27 november hun intocht door het centrum van Geleen om alle kinderen te kunnen begroeten en te trakteren op snoepgoed. De tocht begint om 12.30 uur. Rond de klok van 13.30 uur wordt de Goedheiligman door wethouder Judith Bühler ontvangen op het bordes van het oude raadhuis. De eindtijd van de ontvangst is om 14.00 uur.

 

Prijs voor de best verkleedde Pieten

Aan alle kinderen, die naar de intocht komen, is het verzoek om verkleed als Piet aanwezig te zijn. Word jij door 'Paparazzi-piet' gespot, dan behoor jij wellicht tot de 'best verkleedde Pieten'. De vijf winnaars ontvangen een mooie prijs!

 

 

Sinterklaas-Letterspeurtocht

Omdat de intocht dit jaar in aangepaste vorm moet plaatsvinden is er speciaal voor alle kinderen een Sinterklaas-Letterspeurtocht georganiseerd. De speurtocht kan worden gelopen op zaterdag 27 en zondag 28 november (koopzondag) tussen 12.00 en 16.00 uur. Raad jij waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt? Dan behoor jij misschien wel tot één van de gelukkige winnaars. Tijdens de speurtocht trakteert Sinterklaas op 4 verschillende plekken op iets lekkers. De speurtochtkaarten zijn vanaf vrijdag 19 november verkrijgbaar bij: Bakker Bart Geleen, Donners Kindermode, HEMA Geleen, Jan Linders Geleen, Mestrom Brood & Banket (Markt 45), Top1Toys Geleen en Rousseau Chocolade Geleen. Deelname aan de speurtocht is geheel GRATIS.

 

 

Kleurwedstrijd

Op de achterzijde van de speurtochtkaart vind je een kleurplaat. Doe mee met de kleurwedstrijd en lever je kleurplaat op zaterdag 27 of zondag 28 november (koopzondag) tussen 12.00 en 16.00 uur bij Top1Toys (Salmstraat 74). Sinterklaas kiest op 5 december de drie mooiste tekeningen uit. De drie winnaars ontvangen een mooie prijs!

 

 

Koopzondag

Moet jij nog Sinterklaas-inkopen doen? Op zondag 28 november is het koopzondag in het centrum van Geleen. De winkels zijn dan extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur.