Sinterklaas letterspeurtocht in centrum van Geleen

Sinterklaas letterspeurtocht in centrum van Geleen

Zondag 29 november is de koopzondag in het centrum van Geleen. De winkels in Geleen zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Als alternatief voor de traditionele Sinterklaasintocht organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met lokale ondernemers een 'Sinterklaas letterspeurtocht' en een 'kleurwedstrijd'.

Sinterklaas letterspeurtocht

De Sint en zijn Pieten hebben jouw hulp nodig! In de etalages van een aantal winkels zijn letters verstopt. Als je ze allemaal hebt gevonden, weet je waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt. Heb je een letter gevonden? Dan schrijf je deze in het vakje bij de juiste winkel!

 

Tijdens de speurtocht zijn er allerlei lekkernijen te krijgen. Zo krijg je bij Rousseau Chocolade 2 chocolaatjes, bij Top1Toys een cadeautje, in de hal bij Jan Linders een warme chocomel en bij Donners Kindermode een mandarijntje voor wat extra vitamientjes. Al deze lekkernijen worden gratis verstrekt.

 

Heb jij geraden waar Sinterklaas zijn cadeautjes koopt? Lever de kaart, voorzien van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoon (van je ouders) op zondag 29 november, tussen 12.00 en 17.00 uur, in bij het kantoor van Centrummanagement Geleen (Raadhuisstraat 17) en wie weet behoor jij wel tot een van de gelukkige winnaars. Voor elke kind is er sowieso een kleine attentie.

Kleurwedstrijd

Geef Sinterklaas weer wat kleur. Doe mee met de kleurwedstrijd en lever je kleurplaat op zondag 29 november, tussen 12.00 en 17.00 uur, in bij het kantoor van Centrummanagement Geleen (Raadhuisstraat 17). Sinterklaas kiest op 5 december de drie mooiste tekeningen. De drie winnaars ontvangen persoonlijk bericht en een mooie prijs.

 

Aan de speurtocht nemen de volgende ondernemers deel:

Bemelmans Optiek, Berden Mode, Boxxer, Bruna, Damesmode Welten-Bronkhorst, Deleukstetaartenshop, Donners Kindermode, Droomlingerie, El Paso Tapas, Eleonore Bloemen & Brocante, Foto Rijkies, 'T Frituurke, Gelaen 31, Heelveelfeest.nl, HEMA, Joop Roukens, Kootjes Bloemenshop, Prijsmepper, Riejo Fashion, Rousseau Chocolade, Top1Toys, Wibra en de Zeeman.

 

De kaart voor de speurtocht en de kleurplaat voor de kleurwedstrijd zijn vanaf zaterdag 21 november bij alle deelnemende ondernemers verkrijgbaar.