Rijksweg Centrum dicht en weekmarkt verplaatst wegens kermis

Rijksweg Centrum dicht en weekmarkt verplaatst wegens kermis

Vanaf vrijdag 10 juni t/m woensdag 15 juni staat in het centrum van Geleen de grootste voorjaarskermis van het Zuiden! De kermisattracties staan zoals gebruikelijk opgesteld op de Markt, de Raadhuisstraat en de Rijksweg Centrum.

 

Voor de Geleense weekmarkten heeft dat tot gevolg dat de donderdagmarkt van donderdag 9 juni (vers- en brocantemarkt) niet doorgaat en dat de weekmarkt van zaterdag 11 juni wordt verplaatst naar de Annastraat. Vanwege de verplaatste weekmarkt is de Annastraat vanaf a.s. vrijdag 10 juni 18.00 uur t/m zaterdag 11 juni 21.00 uur afgesloten voor verkeer. Ook mogen er geen fietsen worden geplaatst.

 

Op donderdag 16 juni schuiven kaashandelaar Tonnaer en visverkoper Schilder aan de zijkant van de Markt aan bij de afbouw van de kermis om hun vaste klanten te kunnen bedienen. Verder is er die dag geen brocantemarkt.

 

De Rijksweg Centrum is in verband met de kermis – inclusief opbouwen en afbreken – t/m donderdag 16 juni afgesloten voor verkeer. Dat betekent dat de bushaltes op de Rijksweg Centrum tijdelijk komen te vervallen. Kijk voor meer informatie over wijzigingen voor het openbaar vervoer op de website van Arriva.

 

Kijk voor meer informatie betreffende de Gelaender Kirmes op: www.gelaenderkirmes.nl