Outlet Shopping Day Summer Edition

Zaterdag 31 augustus: Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen

Op zaterdag 31 augustus is het Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen. Voor de ondernemers hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Deze dag kunt u van 09.30 tot 17.00uur op koopjesjacht! Als prijsbewuste en koopjesbeluste man of vrouw laat je de Outlet Shopping Day niet aan je neus voorbijgaan. Tientallen ondernemers staan deze dag met een kraampje buiten. Op deze dag staat het centrum van Geleen letterlijk en figuurlijk op zijn kop. Er zijn schitterende aanbiedingen, dus mis ze niet! Kom kijken en laat u verrassen!

 

Op zaterdagen is er tevens weekmarkt. Op deze altijd gezellige en bonte zaterdagmarkt kunt u terecht voor scherp geprijsde streek- en versproducten. De ondernemers en marktkooplieden in Geleen staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Wanneer u wilt lunchen of even wilt genieten van een lekkere kop koffie kan dat. Op de terrassen en in de horecagelegenheden in ons centrum is het namelijk goed vertoeven.

 

De Outlet Shopping Day wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Geleen in samenwerking met lokale ondernemers.

 

Kijk ook op: https://www.facebook.com/events/1361551314011402/

 

Voor de beste deals en kortingsacties kunt u a.s. zaterdag terecht bij: