Meet & Greet met de selectie van Fortuna Sittard

Selectie Fortuna Sittard houdt kinderen tijdens koopzondag in Geleen fit

De selectie van Fortuna Sittard zal op zondag 1 december een ‘Meet & Greet’ verzorgen op de Nieuwe Markt in Geleen. Speciaal voor alle kinderen zijn er diverse voetbal gerelateerde activiteiten aanwezig zoals een voetbalboarding, een pannakooi, latje trap, penalty schieten, voetbaldarts en nog zoveel meer waaraan ook de spelers van Fortuna Sittard deelnemen. Ouders en/of verzorgers kunnen ondertussen rustig de laatste Sinterklaascadeaus scoren. De winkels in het centrum van Geleen zijn op deze koopzondag geopend van 12.00 - 17.00 uur.

 

De ‘Meet & Greet’ start om 14.00 uur met een ‘Daily Mile’. Na de succesvolle samenwerking tussen Fortuna Sittard en de basisscholen in onze gemeente is er nu ook een ‘Daily Mile’ in het centrum van Geleen. De kinderen kunnen, op een speciaal uitgezet parcours, 1,6 kilometer dwars door het centrum van Geleen rennen of lopen. Leuk detail; de spelersselectie van Fortuna Sittard loopt mee! Het doel van de ‘Daily Mile’ is simpel; fittere kinderen door ze minimaal 15 minuten per dag te laten bewegen. De ‘Meet & Greet’ met de voltallige selectie van Fortuna Sittard start om 14.00 uur en zal duren tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. De kinderen krijgen, tussen de activiteiten door, de kans om met de spelers op de foto te gaan. Davey Nieuwendijk, vertegenwoordiger van het Geleense Centrummanagement, is enthousiast: ‘Door de samenwerking met Fortuna Sittard en deze ‘Meet & Greet’ geven we op een leuke en sportieve wijze invulling aan de koopzondag’. Ook Danny van den Weerden, teammanager van Fortuna Sittard is enthousiast: ‘Fortuna Sittard is méér dan een voetbalclub. Als club staan wij midden in de maatschappij en vinden het belangrijk om ook waarde te creëren buiten het veld. Onder de naam “Fortuna Verbindt” geeft Fortuna Sittard invulling aan de maatschappelijke rol die past en hoort bij een betaald voetbalclub op het hoogste niveau in Nederland’.

 

Prijzen
Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen, maar als je dan toch de hele dag sportief bezig bent, kun je er ook net zo goed mooie prijzen mee proberen te winnen. Door deel te nemen aan de activiteiten zoals latje trap, penalty schieten en voetbaldarts maken kinderen kans op diverse prijzen. Diegenen met de hoogste scores zal rijkelijk worden beloond!

 

Winkelen in hartje Geleen
Zondag 1 december is de laatste koopzondag vóór Sinterklaas. De winkels zijn deze dag geopend van 12.00-17.00 uur.

Zie voor meer informatie het Facebook-evenement: Meet & Greet met selectie Fortuna Sittard