‘Een eigen zaak stond nog niet direct op mijn planning’

Kaj Verhaegh kwam als hulp werken bij Frits Has, van Frits Visspecialiteiten. Het klikte goed tussen de twee. Kaj vond het werk zo leuk dat hij al snel meer uren in de zaak ging werken. Frits wilde graag iets anders met zijn leven gaan doen en zocht een opvolger voor zijn bedrijf. Kaj zag zijn kans schoon en waagde de stap als zelfstandig ondernemer. Sinds kort mag hij zich eigenaar noemen van de bekendste visspeciaalzaak van de Westelijke Mijnstreek.

 

 

Kaj was nog student toen hij bij Frits in de winkel kwam. “Ik heb altijd wel affiniteit gehad met ondernemen, maar dat ik ook daadwerkelijk een eigen zaak zou hebben op 25- jarige leeftijd stond niet direct op de planning”, aldus Kaj.

 

Carriereswitch

Ruim 25 jaar geleden startte Frits Has zijn bedrijf op de Rijksweg in Geleen. Door de jaren heen wisten mensen van heinde en verre hem te vinden. Niet alleen voor de beste vis, mosselen en oesters, maar ook voor kleinschalige catering. “In totaal ben ik nu 38 jaar zelfstandig ondernemer. In mijn vrije tijd werk ik graag met staal. Dit begon ik steeds leuker te vinden. Ik wilde graag een carrière switch maken, maar moest hiervoor wel een opvolger hebben. Toen kwam Kaj op mijn pad. Hij is gepassioneerd, heeft de juiste drive en is heel erg leergierig. We hadden direct een klik. Toen Kaj aangaf dat hij het wel zag zitten om de zaak over te nemen, zijn we samen aan de slag gegaan.”

 

 

Voorlopig niets veranderen

Kaj heeft nu de dagelijkse leiding en Frits helpt gemiddeld nog een keer in de week. “Frits heeft zoveel ervaring, ik heb al zo ontzettend veel van hem geleerd. Vooral zijn uitgebreide kennis over de diverse soorten vis is fascinerend. Daar kan en wil ik nog veel meer over leren”, aldus Kaj. Vaste klanten van ‘Frits Vis’ hoeven niet bang te zijn dat er iets gaat veranderen. “De kwaliteit en service blijven hetzelfde. Ook de gezelligheid in de winkel verdwijnt niet. Frits blijft ons ondersteunen en mocht ik het even niet weten, kan ik altijd bij hem terecht. Voor de lekkerste vis moet je nog steeds bij ‘Frits Vis’ zijn”.

 

 

Frits Visspecialiteiten

Rijksweg Zuid 95, Geleen

W: www.frits-vis.nl

T: 046 - 475 21 16