Jan Linders brengt een ode aan de prinsen van Geleen met unieke lokale prinsenposters

Jan Linders Geleen brengt een ode aan de prinsen van Geleen en omstreken met unieke lokale prinsenposters

Geleen, 31 januari 2020 – Dit carnavalsseizoen brengt Jan Linders, als supermarktketen van het zuiden, een ode aan alle prinsen. Dit wordt gedaan door van meer dan 200 prinsen, unieke lokale prinsenposters te ontwerpen en deze gratis te verspreiden aan klanten via de supermarkten. Op zaterdag 8 februari nemen de geportretteerde prinsen van Geleen en omstreken hun eigen portret in ontvangst tijdens een feestelijke uitreiking in de Jan Linders supermarkt in Geleen.

 

Inspelend op de traditie in het zuiden om ramen, gevels en straten te versieren, verstrekt Jan Linders in de weken vóór carnaval – vanaf 8 februari – gratis meer dan 200 unieke prinsenposters. De posters zijn gratis verkrijgbaar bij de Jan Linders supermarkt in de (omliggende) plaats van de betreffende prins (of prinses). Op deze manier worden de prinsen van het zuiden in het zonnetje gezet, komt een feestelijk straatbeeld tot stand en wordt het mooiste feest van het jaar écht samen gevierd.

 

De lancering van de posters wordt in de supermark gevierd en daar krijgen alle geportretteerde prinsen hun eigen portret uitgereikt. Dit wordt een feestelijk moment met muziek, koffie en wat lekkers: een échte ode aan de prins. Voor de prinsen van Geleen vindt deze feestelijke uitreiking plaats op zaterdag 8 februari om 11.00 uur bij de Jan Linders in Geleen. Uiteraard zijn klanten ook van harte welkom om dit mee te vieren en alvast hun gratis prinsenposter op te halen.

 

Winactie: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’
Klanten die samen met hun eigen Jan Linders supermarkt een ode brengen aan de prins en hun raam versieren met de prinsenposter maken kans op de titel: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’. Bij deze titel hoort ook een prijs: een lekker carnavalspakket boordevol heerlijke producten met de échte smaak van het zuiden. De spelregels en tips zijn te vinden op janlinders.nl/carnaval.

 

Er schuilt een prins in iedereen!

Voortbordurend op de hyperlokale give-aways die Jan Linders de afgelopen jaren succesvol inzette – zoals vlaggen, sjaals, pins en led-speldjes – laat Jan Linders deze carnaval ook de prins in iedereen ontwaken. “Dit carnavalsseizoen sparen klanten voor een gratis draagtray-scepter; reuze handig in de kroeg of op het pleinfeest. Daarmee zwaaien ook onze klanten als een echte prins de scepter én kunnen ze ‘hun gevolg’ eenvoudig van een rondje voorzien!”, aldus Gineke Wilms, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders.

 

Van 27 januari t/m 23 februari ontvangen klanten bij aankoop van deelnemende acties 1 spaarzegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en kan deze worden ingeleverd voor een gratis draagtray-scepter.