Interior Playground X Studio BALT

Van 12 t/m 16 september is er in de showroom van Interior Playground een bijzondere installatie te zien van Studio BALT in combinatie met een schitterende Muurmeester met bloemen. Een tijdelijke opstelling die er fantastisch uit zal zien, dus zet het in je agenda en kom kijken!
Floral Design Studio BALT werkt met bloemen en is het bijzondere product van Nadieh Baltus. Haar stijl kenmerkt zich door opvallende composities en het combineren van uiteenlopende bloemsoorten. Ideeën komen ter plekke tot stand tijdens de keuze van bloemen.


Muurmeesters maken het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Een Muurmeester is een hoogwaardige textielprint van een (oude) meester, gespannen in een aluminium frame. Deze textielprints zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar en eenvoudig te wisselen. Een Muurmeester is een 100% Hollands product.

Deze combinatie van Muurmeesters en Floral Design Studio BALT uit Sittard-Geleen is het zeker waard om naar te komen kijken!