Hét Grote Sinterklaasfeest! Zaterdag 16 november

Hij komt, hij komt!

Op zaterdag 16 november is het weer zover. Dan brengt Sinterklaas zijn jaarlijkse bezoek aan het centrum van Geleen. Vanaf 13.30 uur maakt hij per koets een tocht door het centrum.
Natuurlijk begeleid door zijn Pieten en de Pietenkapel St. Augustinus.

Rond 14.30 uur zal hij arriveren bij het speciaal ingerichte Sinterklaaspodium op de Markt (aan de achterzijde van de HEMA). Na een kort welkomstwoord van wethouder Jos Bessems zingen we samen Sinterklaasliedjes en delen de Pieten snoepgoed uit. Voor de allerkleinste kinderen is er de mogelijkheid om de Sint een handje te geven en met hem op de foto te gaan.

 

Kleuren voor de Sint

Zoals je weet is Sint gek op mooie kleurplaten. Maak jij dit jaar de aller-allermooiste, dan mag jij tijdens de intocht meerijden in zijn koets! Hoe leuk is dat? Haal je kleurplaat op bij Rousseau Chocolade Geleen (Passage 2), Donners Kindermode (Ansemburgstraat 13A) of Top 1 Toys (Salmstraat 74-76) of download deze via http://bit.ly/36OdSF2

Alle leeftijden mogen een kleurplaat inleveren bij bovengenoemde winkels, maar alleen als je tussen 5 en 10 jaar oud bent maak je kans op meerijden in de koets!

Veel kleurplezier en tot zaterdag 16 november,


Zie voor meer informatie het Facebook-evenement:

Hét Grote Sinterklaasfeest - Centrum Geleen