Graag Gebracht Geleen bezorgt 350ste pakketje

De fietsbezorgdienst van centrum Geleen

Graag Gebracht Geleen bezorgt 350ste pakketje

Het Centrummanagement in Geleen is eind maart gestart met een duurzame fietsbezorgdienst die ondernemers als extra service aan hun klanten kunnen aanbieden. Afgelopen woensdag, 10 juni, is het 350ste pakketje bezorgt.

 

Fietskoerier Ryan, die de fiets vanaf dag een bestuurd, is in zijn nopjes: ‘350 pakketjes in 10 weken tijd is een mooi resultaat. Zeker als de zon volop schijnt is het heerlijk om te fietsen en pakketjes rond te brengen’.

 

Ook Davey Nieuwendijk van Centrummanagement Geleen is tevreden: ‘Deze dienst is een extra service die ondernemers hun klanten kunnen aanbieden. Eind maart zijn we gestart. Nu we 10 weken verder zijn, zijn we zeker niet ontevreden over het aantal bestellingen. De consumenten die van deze dienst gebruik maken reageren stuk voor stuk zeer positief. Dat geeft ontzettend veel voldoening’.

 

De ondernemers in het centrum van Geleen hebben de kosten voor ‘Graag Gebracht Geleen’, zoals de fietsbezorgdienst officieel heet, met € 2,50 per pakket zeer laag gehouden. ‘Ondernemers bepalen zelf hoeveel ze daarvan aan hun klanten doorberekenen. Op dit moment maken 20 centrumondernemers gebruik van de dienst. Wanneer consumenten vóór 16.00 uur hun bestelling aan de ondernemer doorgeven wordt deze dezelfde dag tussen 16.00 en 20.00 uur bezorgd (van maandag t/m zaterdag, alleen in Geleen)’, aldus het Centrummanagement.

 

De duurzame fietsbezorgdienst ‘Graag Gebracht Geleen’ is een initiatief van Centrummanagement Geleen en is tot stand gekomen in het kader van de Proeftuin Centrum Geleen. Een samenwerking tussen de Provincie Limburg, de gemeente Sittard-Geleen en Centrummanagement Geleen.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Fietskoerier Ryan van fietsbezorgdienst Graag Gebracht Geleen