Glazen Huis verhuist naar Centrum Geleen

Na het succes van afgelopen jaar komt er ook dit jaar een Glazen Huis in Geleen. Niet nabij Laco Glanerbrook, maar in het centrum van Geleen. Dat bevestigd Michel van Dijke namens de stichting Petje Af en tevens initiatiefnemer van het Glazen Huis afgelopen jaar. ‘De eerste editie was in vele opzichten een succes. Om nog meer aandacht te genereren en geld op te halen voor het goede doel gaan we dit jaar samenwerken met Centrummanagement Geleen. Het Glazen Huis gaat daarbij onderdeel uitmaken van het kerstevenement Fabelachtig Geleen’, aldus Michel van Dijke.

Ook Davey Nieuwendijk, werkzaam voor Centrummanagement Geleen, is enthousiast. 'Het Glazen Huis' past als activiteit perfect in de programmering van het kerstevenement dat wij als Centrummanagement voor ogen hebben. We gaan dan ook actief de samenwerking opzoeken met lokale (horeca)ondernemers en het bedrijfsleven om van het Glazen Huis een succes te maken’.

Afgelopen jaar stond het 'Glazen Huis: 48 uur voor Petje' Af bij Laco Glanerbrook in Geleen. Er werd toen € 5000,00 opgehaald voor Petje Af Zuid-Limburg. Onder voorbehoud gaat het Glazen Huis plaatsvinden in het weekend voor kerst. Hoeveel dagen exact is nog niet bekend.