Uw zaterdag boodschappen thuisbezorgd

Het centrum van Geleen heeft een primeur te pakken. Vanaf zaterdag 10 juli kunnen consumenten die, op zaterdag, boodschappen doen in het Geleense centrum en op de weekmarkt hun boodschappen laten thuisbezorgen.

 

 

Centrummanagement Geleen is in maart 2020 gestart met een duurzame fietsbezorgdienst die ondernemers als extra service aan hun klanten kunnen aanbieden. Deze service wordt van maandag tot en met zaterdag aangeboden tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Een 15-tal Geleense ondernemers maken momenteel gebruik van de dienst.

 

Vanaf zaterdag 10 juli wordt de dienst uitgebreid en kunnen consumenten, op zaterdagen, rechtstreeks gebruik maken van deze dienst. ‘Consumenten die interesse hebben in de dienst kunnen hun boodschappen inleveren bij de stand van ‘Graag Gebracht Geleen’ op de Geleense weekmarkt t.h.v. de Wilhelmina-fontein*. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur worden de boodschappen door onze fietskoerier op het gewenste adres afgeleverd’, aldus Davey Nieuwendijk van Centrummanagement Geleen.

 

Maurice Nelissen, voorzitter van de Geleense winkeliersvereniging, vult aan: ‘Door de inzet van deze dienst hoeven consumenten niet meer met hun zware zaterdagboodschappen te slepen. Hierdoor kan er een stuk relaxter worden gewinkeld. Ook het bezoeken van de horeca wordt hierdoor een stuk interessanter’.

 

Fietsbezorgdienst ‘Graag Gebracht Geleen’ bezorgt alleen binnen Geleen. Een standaardpakket laten thuisbezorgen kost € 2,95. In eerste instantie wordt de dienst, bij wijze van proef, voor een periode van 8 weken ingezet.

 

*de stand van Graag Gebracht Geleen staat vanaf zaterdag 10 juli op de Geleense weekmarkt t.h.v. de Wilhelmina-fontein. U kunt tussen 10.00 en 16.00u uw boodschappen afgeven.