‘Persoonlijke service wordt enorm gewaardeerd’

Na een carrière als militair, internationaal chauffeur en personal trainer kreeg Freek Nieman de kans om het over een andere boeg te gooien. Hij specialiseerde zich in het verkopen en verhuren van fitness apparatuur, gaf personal trainingen én startte met de verkoop van diverse attributen om thuis trainingen mogelijk te maken. “Mijn klanten zoeken naar goede apparatuur en het juiste advies. Ik kan ze dit bieden.” Hiermee is Nieman Sports een van de vele speciaalzaken die ons centrum rijk is.

 

 

Hij begon ooit kleinschalig in een gehuurd pand, maakte toen de overstap naar een pand aan de Annastraat in Geleen, maar toen het ook daar te klein werd maakte Freek de overstap naar het huidige pand aan de Rijksweg Centrum. “Doordat we hier de ruimte kregen én omdat het fijner was voor mijn gezin zijn we ook boven de zaak komen wonen”, legt Freek de stap uit. “Ik was vaak zoveel onderweg dat ik nauwelijks thuis was of dat ik heen en weer bleef rijden tussen de klant, winkel en thuis. Nu hebben we als gezin meer rust.”

 

Enige in Limburg

Wie de winkel van Nieman Sports binnenstapt komt ogen te kort. Loopbanden, hometrainers, maar ook apparatuur voor krachttrainingen zijn er te vinden. “Door mijn jarenlange ervaring als personal trainer kan ik mijn klanten goed adviseren. Wij zien hier klanten die graag werken aan hun eigen lichaam en de ruimte hebben om thuis te sporten. In Limburg zijn wij momenteel nog de enige winkel waar mensen fysiek terecht kunnen voor deze diensten. Die persoonlijke service waarderen klanten enorm”, aldus Freek.

 

 

Meer mogelijkheden benutten

In het verleden heb ik ook in de zaak nog personal trainingen gegeven, maar inmiddels zijn we dat een beetje aan het afbouwen. Ook een aantal van onze zonnebanken hebben we onlangs weggedaan”, legt Freek uit. “Ik wil onze showroom nog verder uitbreiden zodat ik de klanten nog beter van dienst kan zijn. Zo krijgen we nog meer mogelijkheden die ik graag wil benutten.”

 

Nieman Sports

Rijkweg Centrum 2

6161 EE Geleen

W: www.niemansports.nl 

T: 06-39 21 91 72