Fashion Walk

Fashion Walk in Geleen Centrum

Op zaterdag 24 maart vindt in het centrum van Geleen de 6de editie van de ‘Fashion Walk’ plaats. Deze dag presenteren 20/25 ondernemers u op spectaculaire wijze de voorjaarscollectie 2018.

Op zoek naar nieuwe kleding om uw zomercollectie aan te vullen? Kom dan naar Geleen en laat u verrassen door alles wat wij u te bieden hebben op fashiongebied. Bij ruim 25 ondernemers kunt u op zaterdag 24 maart terecht voor net dat beetje extra advies om goed gekleed en vol zelfvertrouwen de zomer in te gaan. Denk daarbij aan advies van een professionele visagiste, extra kleuradvies of uitleg over de laatste modetrends. In diverse zaken wordt zelfs gezorgd voor een hapje en drankje terwijl u rustig rondsnuffelt in de nieuwe voorjaarscollectie. 

Door de inspanningen van lokale ondernemers zal er een breed aanbod worden geshowd van dames- en herenmode, maar ook kinderkleding, tassen, byoux, lingerie en zelfs de nieuwste (zonne)brillen. Alle geshowde outfits en producten zijn direct verkrijgbaar in de winkels. De modeshows vinden plaats om:

13:00 uur
14:30 uur
16:00 uur

Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van modellenbureau SESSIBON. Deze dag is er tevens weekmarkt van 09.00 tot 17.00 uur. Een extra reden om ons centrum te bezoeken. De Fashion Walk wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Geleen i.s.m. SESSIBON en lokale ondernemers.