‘Samen komen we tot de beste ideeën’

Suzanne van den Heuvel startte, samen met moeder Marianne Reinartz 11 jaar geleden een eigen horecazaak. Ze bouwde aan het merk, moesten als snel op zoek naar een groter pand én veranderde het concept uiteindelijk zodat ze werk en privé prima met elkaar konden verbinden. Samen met partners René van den Heuvel en Rob Reinartz zijn zij de drijvende kracht achter El Paso Tapas.

 

 

Zodra je binnenstapt in de zaak krijg je de neiging om neer te ploffen op de comfortabele banken. De huiselijke sfeer werd express gecreëerd door de ondernemersfamilie. “Wij willen dat onze gasten zich welkom voelen”, aldus René. “Lekker, vers eten en gezelligheid vinden wij belangrijk.” Suzanne vult haar man aan. “Binnen het team is René de echte gastheer. “Mijn domein is de keuken, Marianne is de moeder van het team, kan het onze gasten ontzettend naar de zin maken en Rob overziet het grote geheel.”

 

 

Werk en privé in balans

In 2018 gingen de deuren van El Paso tapas voor de eerste keer open. “Toen René en ik ons tweede kind kregen, wilde ik graag meer tijd vrijmaken”, blikt Suzanne terug. “We gingen op zoek naar een nieuwe invulling voor onze zaak. Al vrij snel kwamen we uit op tapas. De variatie aan gerechten en de gezelligheid die samen tafelen met zich meebrengt, sprak ons het meeste aan. In twee weken tijd verbouwden wij de zaak van lunchroom naar tapasrestaurant en gooiden we het roer om. “Suzanne kan daardoor overdag meer tijd met de kinderen doorbrengen, het geeft meer rust”, aldus Marianne. Toekomstdromen heeft het viertal zeker nog. “Al is er nog niets concreet. We staan elke dag met veel liefde en passie in de zaak en willen onze gasten telkens blijven verrassen. Zolang we dat kunnen blijven doen, hoor je ons niet klagen.”