‘Wij willen mensen laten genieten van lekker eten’

Dimphy Roufs wist het vanaf haar twaalfde al zeker. Zij ging, net als Anita Dendermonde uit Goede Tijden, Slechte Tijden, een hotel met restaurant beginnen. Het hotel komt wellicht ooit nog een keer, maar dat restaurant werd al in 2004 geopend op de markt in Sittard. LUNA Eten & Drinken is inmiddels een begrip in de Westelijke Mijnstreek. Onlangs opende Dimphy ook haar nieuwe concept: De Eetwinkel by LUNA.

 

 

Na het openen van haar eerste restaurant, kwamen er nog meer. LUNA kreeg een ‘zusje’ in Stein, op de Windraak (WINDRAAK31), en in Roosteren (Arrosto | pizza – pasta vino). Inmiddels werkt ook haar partner Ivo mee in de WESS Horeca Groep, zoals de overkoepelende organisatie heet. “Ik wilde graag een plek creëren waar ik ook als gast zou komen. Een restaurant waar je vriendelijk onthaald wordt, kunt kiezen uit diverse gerechten van goede kwaliteit en waar ook gedacht wordt aan de presentatie. Het moest een totaal beleving worden”, aldus Dimphy.

 

 

De juiste locatie

Prima gelukt denken wij zo! Dimphy is enorm enthousiast in alles wat ze doet. “Ik heb altijd veel creatieve ideeën en weet als ondernemer goed waar ik mee bezig ben en hoe we ervoor staan.

”In het centrum van Geleen werd begin 2021 een nieuw concept gelanceerd. Bij ‘De Eetwinkel by LUNA’ kun je terecht voor kwalitatief goede kant-en-klaar maaltijden, gebak, belegde broodjes, cadeaupakketten en zelfs de catering voor een feest regelen ze voor je. “Dat de winkel er ging komen was een feit, maar we konden lang geen geschikt pand vinden. Toen we het pand in Geleen tegenkwamen werden we direct verliefd. Alles klopte, het was de juiste locatie. Ivo heeft, net zoals bij alle andere zaken, alles zelf verbouwd met onze collega’s. We zijn ontzettend trots op ons nieuwe ‘zusje’. We hebben nog plannen zat, dus wie weet wat de toekomst ons gaat brengen.”