We zijn een echt familiebedrijf en hebben nog veel mooie plannen

Dave Tokaya groeide op met de heerlijkheden uit de Indonesische keuken. Zijn moeder kookte de lekkerste gerechten, ze gaf kooklessen en zat in de organisatie van de eerste Pasar Malam in Geleen. Dave wilde echt niet zoveel met koken bezig zijn als zijn moeder, maar zijn kinderen hebben hem uiteindelijk overgehaald om het tóch te doen.

 

 

Samen sta je sterker

Dat liep al snel zo goed dat Dave ook op de weekmarkt in Geleen en in Maastricht kwam te staan met een kraam. Het aanbod werd uitgebreid. “Mijn kinderen vonden dat ik een restaurant moest beginnen. Eerst wilde ik dat helemaal niet, maar toen mijn dochter aangaf dat ze mij fulltime wilde komen helpen en mijn zoon ook parttime kon bijspringen dacht ik; waarom ook niet? We zijn op zoek gegaan naar een geschikt pand en samen het avontuur aangegaan.”

 

 

Mooiste compliment

Bij Saté Indonesia krijg je authentiek Indonesisch eten. Alle recepten op de kaart zijn van Dave zijn moeder. Alle geheimen ingrediënten worden gebruikt. “Als oudere Indische mensen hier komen eten en na afloop komen vertellen hoe lekker ze het vonden, ben ik ontzettend trots. Ik sta zelf in de keuken en sinds kort hebben we een Indische kok uit Bandung. Mijn dochter Chayenne neemt het restaurant gedeelte voor haar rekening en mijn zoon Daniël springt bij op momenten dat het nodig is”, aldus Dave. “We zijn een echt familiebedrijf en hebben nog veel mooie plannen, samen werken we hier keihard voor.”

 

 

Eethuis Saté Indonesia

Markt 90, Geleen

W: www.sateindonesia.nl

T: 046-426 75 31