'Iedereen doet bij ons waar hij/zij goed in is'

De zussen Cecile en Sylvia en hun echtgenoten Chrit en Maurice namen in 2001 lunchroom ’t Witte Broodje over van de toenmalige eigenaar. Met hard werken, goed luisteren naar de klanten én een aantal overheerlijke recepten toverden ze de zaak om in een van de bekendste lunchrooms van de Westelijke Mijnstreek die onlangs een prachtige upgrade kreeg.

 

 

Je kunt er niet altijd een succesverhaal over schrijven, familieleden die samen een bedrijf runnen. Maar Cecile, Sylvia, Chrit en Maurice flikken het toch maar mooi. Cecile doet de keuken, Sylvia de administratie en de bediening, Chrit maakt bijna altijd je broodje klaar en Maurice helpt overal waar hij nodig is. “Iedereen doet bij ons waar hij/zij goed in is.’’ Binnen het bedrijf hebben we allemaal onze eigen taak”, legt Chrit uit. “Samen met onze fantastische groep medewerkers vormen we de spil achter ‘t Witte Broodje.” Het viertal runt een goedlopende zaak. Waar het succes vandaan komt? “Hard werken, kwaliteit bieden en luisteren naar de klant is volgens ons wel een vereiste. Meebewegen en jezelf blijven uitdagen hoort daarbij. We laten onze klanten ook meedenken over onze producten. Hierdoor kwamen er al verrassende broodjes op onze menukaart te staan. Het maakt niet uit wie hier binnenkomt. Wij behandelen je met respect, kunnen met iedereen omgaan en bereiden de lekkerste broodjes voor je”, legt Chrit uit.

 

 

24/7 samen

Werken met familie is natuurlijk niet altijd even makkelijk. “In de afgelopen 20 jaar zijn er echt weleens discussies geweest”, geeft Chrit lachend toe. “Dat is volgens mij ook niet erg. Wij zijn dan ook wel heel vaak samen. Cecile is mijn vrouw. We zien elkaar op het werk, maar ook thuis. Datzelfde geld ook voor Sylvia en Maurice. Ook op verjaardagen en familiefeesten zie je elkaar weer. Het is echter nooit een issue geweest voor ons. Als er al eens een geschil was, konden we dit ook altijd prima oplossen. Samen kom je altijd tot een beter product.”