Centrummanagement Geleen lanceert per direct collectieve fietsbezorgdienst

Centrummanagement Geleen lanceert per direct collectieve fietsbezorgdienst

Het Centrummanagement in Geleen start per direct met een duurzame fietsbezorgdienst die ondernemers als extra service aan klanten kunnen aanbieden. Deze service wordt van maandag tot en met zaterdag aangeboden tussen 16.00 en 20.00 uur.

 

De ondernemers in het centrum van Geleen hebben de kosten voor ‘Graag Gebracht’, zoals de fietsbezorgdienst officieel heet, met € 2,50 per pakket zeer laag gehouden. De ondernemers bepalen zelf hoeveel ze daarvan aan hun klanten doorberekenen.

 

‘Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus wilden we de fietsbezorgdienst zo snel mogelijk opstarten. Hierdoor kunnen ook de meest kwetsbaren veilig, gemakkelijk en desgewenst telefonisch hun boodschappen doen’, aldus het Centrummanagement.

 

‘Graag Gebracht’ zal voor de bezorging gebruik maken van een Centaur Cargo XL; een elektrische transportfiets met een bak van 900 liter. Omdat deze bakfiets nog geleverd moet worden wordt er tijdelijke gereden met een andere bakfiets.

 

De duurzame fietsbezorgdienst ‘Graag Gebracht’ is een initiatief van Centrummanagement Geleen en is tot stand gekomen in het kader van de Proeftuin Centrum Geleen. Een samenwerking tussen de Provincie Limburg, de gemeente Sittard-Geleen en Centrummanagement Geleen.

 

Klik hier voor alle deelnemende winkels en alle voorwaarden.

 

Altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit ons centrum?

Volg @CentrumGeleen op Facebook en/of Instagram