3-tal nieuwe ondernemers openen deuren in centrum van Geleen

Christiaan's Magic Dreams

 

Het centrum van Geleen is een hele bijzondere speciaalzaak rijker: Christiaan’s Magic Dreams. Eigenaren Chantalle en Sidney hebben een gedeelde passie: Disney. Wekelijks reizen de twee naar het Parijse themapark om spullen voor hun webshop te kopen. Sinds begin mei heeft het koppel naast een webshop ook een fysieke winkel in de Salmstraat (nr. 2A). In het voormalige pand van Pandora (lektuurhal) kreeg je vroeger de Donald Duck, vanaf nu kun je er terecht voor de mooiste Disney-spullen.

Locatie: Salmstraat 2

Lunchroom & Ijssalon 'SAMEN'

 

Het centrum van Geleen is een nieuwe horecazaak rijker. In het voormalig pand van 'van Lierop' kun je sinds kort terecht voor de lekkerste broodjes, de beste koffie (9 soorten latte) een goed glas wijn of een van de vele (speciaal)bieren. Maar ook voor een heerlijke ijscoupe ben je bij 'SAMEN' aan het juiste adres. De lunchroom annex ijssalon is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot... in ieder geval 18.00 uur. 

Locatie: Ansemburgstraat 9

Kapper EEF -
WE CARE FOR HAIR

 

Een goede kapper maakt het verschil. Of je nu gaat voor een vertrouwde coupe of een complete metamorfose, bij Kapper EEF geniet elke klant van persoonlijke aandacht en advies op maat. Eef is onlangs, met haar kapsalon, verhuist van Oud-Geleen naar het centrum van Geleen. Sinds enkele weken is ze gevestigd in de 'oude vleeshouwerij' aan de Graaf Huynlaan.

Kijk voor meer informatie op: www.kappereef.nl of maak een afspraak via 046-4746970.

Locatie: Graaf Huynlaan 2