Zondag 23 sept.: modeshows en koopzondag in centrum Geleen

Op zondag 23 september vindt in het centrum van Geleen de najaarseditie van de ‘Fashion Walk’ plaats. Deze dag presenteren diverse Geleense ondernemers u op spectaculaire wijze de najaarscollectie 2018.

 

 

Op zoek naar nieuwe kleding om uw wintercollectie aan te vullen? Kom dan naar de Markt in Geleen en laat u verrassen door alles wat wij u te bieden hebben op fashiongebied. Bij alle mode-ondernemers kunt u in het weekend van 22 en 23 september terecht voor net dat beetje extra advies om goed gekleed en vol zelfvertrouwen het najaar in te gaan. Denk daarbij aan advies van een professionele visagiste, extra kleuradvies of uitleg over de laatste modetrends. In diverse zaken wordt zelfs gezorgd voor een hapje en drankje terwijl u rustig rondsnuffelt in de nieuwe najaarscollectie.

 

 

Door de inspanningen van lokale ondernemers zal er tijdens de modeshows een breed aanbod worden geshowd van dames- en herenmode, maar ook kinderkleding, pyjama’s en nachtmode ontbreken niet. Alle geshowde outfits en producten zijn direct verkrijgbaar in de winkels. De modeshows vinden plaats om 13.00u, 14.30u en 16.00u. Dit alles onder professionele begeleiding van organisatie- en modellenbureau SESSIBON. Deze zondag is er tevens koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Speciaal voor de kinderen staan er deze dag enkele springkussens. Zodat u na het winkelen nog even kunt genieten van een hapje en een drankje op een van onze terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken.

 

 

De Fashion Walk wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Geleen in samenwerking met Berden Mode, Cooijmans Herenmode, Damesmode Welten-Bronkhorst, Droomlingerie, HEMA, Jeans Centre, Joelle Boers I Studio, Lenders Mannenmode, MPC XL Maatkleding, Seven Moons, SMAAK, Scooter Damesmode en Vintage for Kids. Zie voor meer informatie de Facebook-pagina ‘Centrum Geleen’.