Zaterdag 17 november: Hét Grote Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Geleen Centrum – Binnenkort is het weer zover. Dan brengt Sinterklaas, samen met zijn vele Pieten, zijn jaarlijkse bezoek aan het centrum van Geleen. Ook dit jaar is de organisatie in handen van Centrummanagement Geleen in samenwerking met diverse Geleense verenigingen en enthousiaste vrijwilligers.

 

 

In navolging van de afgelopen 2 jaar zal de intocht ook dit jaar plaatsvinden op zaterdag en niet zoals voorgaande edities op zondag. Op zaterdag 17 november komt de Goedheiligman samen met zijn vele Pieten naar Geleen. Vanaf 13.30 uur zal de Sint per koets traditioneel een ronde maken door het centrum van Geleen. Dit onder muzikale begeleiding van Pietenkapel St. Augustinus en vele uitdeelpieten. Rond de klok van 14.30 uur zal de Sint arriveren bij het speciaal ingerichte Sinterklaas-podium op de Markt (aan de achterzijde van de HEMA).

 

 


Na een kort welkomstwoord van wethouder Jos Bessems kunnen de kinderen uit volle borst meezingen met de bekende Sinterklaasliedjes en zullen de Pieten drukdoende zijn met het uitdelen van snoepgoed. Voor de allerkleinste kinderen is er de mogelijkheid om de Sint een handje te geven en met hem op de foto te gaan.

Voor meer informatie over het programma deze dag verwijzen wij u naar de Facebook-pagina van Centrum Geleen of het Facebook-evenement: Hét grote Sinterklaasfeest 2018.