Nieuw ondernemerschap in centrum van Geleen

Nieuw ondernemerschap in centrum van Geleen

Door de huidige lockdown zijn momenteel alleen essentiële winkels geopend. Desondanks mogen wij 3 nieuwe ondernemers in het centrum van Geleen verwelkomen: Medikamente Die Grenze, Sushi Yami en De eetwinkel by Luna.

 

Altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit ons centrum? Volg ons op Facebook en/of Instagram (@centrumgeleen).

 

We stellen ze graag aan jullie voor:

 

 

 

DE EETWINKEL BY LUNA

Bezoek vanaf 8 februari De Eetwinkel by Luna in de Annastraat in Geleen. Deze winkel biedt enorm veel lekkers: heerlijk huisgemaakte maaltijden, tapasplanken, heerlijke taarten en gebak. Specialiteit is de chocolade cheesecake en de bokkenpootjes ijstaart. Op zoek naar een mooi cadeau? Eetwinkel by Luna biedt ook culinaire cadeaus om iemand mee te verrassen. 

Adres: Annastraat 16, Geleen

 

SUSHI YAMI

Ben jij ook zo dol op sushi? Dan ben je bij Sushi Yami aan het juiste adres. Sushi Yami is een nieuw bezorg- en afhaalrestaurant in het centrum van Geleen. Bestel je via hun eigen website dan krijg je automatisch 10% korting. Ze zijn dagelijks (m.u.v. de maandag) geopend van 13.00 tot 21.30uur.

Adres: Groenstraat 19, Geleen

 

MEDIKAMENTE DIE GRENZE

Onlangs is een nieuw filiaal van Medikamente Die Grenze in hartje Geleen geopend. Het assortiment bestaat voornamelijk uit geneesmiddelen, parfum, verzorgingsproducten, chips, snoep, frisdrank, koffie/thee wasmiddelen, diervoeding, etc. De keten beschikt ook over een webshop.

Adres: Gravenstraat 1, Geleen