‘Wij zetten altijd een stapje extra voor onze klanten’

Ze gooide het over een hele andere boeg. Ondernemerstel Nicole en Remy Nieste openden in 2008 Bakker Bart Geleen, nadat ze zelf jarenlang in loondienst hadden gewerkt. Ze kozen voor een franchiseformule met landelijke herkenbaarheid, maar maakten van hun vestiging in Geleen een plek met een dorps karakter. Waar je even heerlijk tot rust kunt komen, kunt genieten van een broodje en waar tijd is voor een goed gesprek.

 

 

Een welgemeende goedemorgen en oprechte interesse. ‘Wie geit 't mit dich.’ Bij Bakker Bart in Geleen word je altijd hartelijk begroet door Nicole en haar team. “Remy staat voor dag en dauw in de bakkerij de producten klaar te maken voor de dag”, vertelt Nicole. “Veel mensen weten dat niet, maar bij ons wordt alles vers gebakken. De winkel is mijn domein. Samen met het team, dat in totaal bestaat uit 14 personen, help ik onze klanten met veel plezier.”

 

 

Hecht team met een roze hart

Toen Remy besloot een carriereswitch te maken, was Nicole snel met hem mee. “We zijn in het diepe gesprongen. Wisten allebei niet wat we konden verwachten en zijn gewoon begonnen. Dankzij de ervaringen die we allebei meenamen vanuit onze vaste banen, wisten we met veel situaties goed om te gaan” Hoewel het zelfstandig ondernemerschap de afgelopen jaren vaak gepaard ging met ups en downs, is Nicole heel stellig; “Met de wetenschap die ik nu heb, zou ik het gewoon weer allemaal precies hetzelfde doen. Wij hebben een fantastisch team dat onze visie ook feilloos deelt. Dat merken ook onze klanten. We vinden het allemaal belangrijk om, naast goede kwaliteit, de klant echt op de eerste plek te zetten. Hier is tijd voor dat praatje en wij kennen de meeste van onze klanten bij voornaam. Het persoonlijke contact met de klant is het mooiste wat er is.”