Innovatie Speurtocht Geleen

12 september t/m 29 oktober | Kom je kijken?

 

Het is feest! En jij mag meevieren! Precies 80 jaar geleden opende DSM in Geleen het Centraal Laboratorium. Een plek waar knappe koppen slimme uitvindingen deden. Nu is er niet één laboratorium, maar zijn er wel 90 bedrijven en andere organisaties die samen onderzoek doen. Zo bedenken ze oplossingen voor onze maatschappelijke uitdagingen, zoals een duurzame wereld en een goede gezondheid voor iedereen. Nog steeds op dezelfde plek, die nu Brightlands Chemelot Campus heet.

WAT MOET JE DOEN?

Ga vanaf 12 september naar een van de winkels op het kaartje hieronder. In de winkel vind je een innovatie, een slimme uitvinding, ontwikkeld op Brightlands Chemelot Campus. Bij de innovatie zie je ook een vraag. Weet je het antwoord op de vraag? Vertel je antwoord aan de winkelier. Als je het antwoord goed hebt, krijg je een sticker. Bij alle deelnemende ondernemers zijn flyers verkrijgbaar.

Heb je vijf stickers verzameld? Dan heb je een gratis ijsje verdiend!
Lever je volle spaarkaart op uiterlijk donderdag 29 oktober in bij de ijswinkel op de kaart.

EXTRA PRIJS

Lever je je volle kaart op of vóór 29 oktober 2020 in? Dan krijg je een ijsje, maar je maakt ook nog kans op een extra prijs: een rondleiding over de campus, inclusief lunch met de campusdirecteur, voor je hele gezin.

De extra prijs wordt getrokken tijdens Little Big Talks op 3 november 2020, waar jonge mensen hun ideeën presenteren voor een betere wereld. De Little Big Talks zijn van 14:00 tot 17:00 uur live te volgen via feelthechemistry.com. De prijsuitreiking vindt plaats tussen 16:30 en 17:00 uur. Kom je kijken?

 

BELANGRIJK! LET OP! BELANGRIJK! LET OP!

Door de huidige coronamaatregelen is de expositie bij Wijnbar Vicini verplaatst naar Seven Moons (Salmstraat 26). Biki Gelato is momenteel alléén op vrijdag (11.00u tot 17.00u) en zaterdag (10.00u tot 17.00u) geopend. Lever je spaarkaart aanstaande vrijdag of zaterdag in, krijg een ijsje en maak kans op een rondleiding op de campus.

 

Deelnemers Feel the Chemistry Geleen:

  1. Matchpoint Sports (Rijksweg Centrum 61-63)   : ARLANXEO WK voetbal
  2. Seven Moons (Salmstraat 26)   : Xilloc 3D Gitaar en schedel 
  3. Top1Toys (Salmstraat 74)   : GBO Twickto speelgoed
  4. Joelle Boers Studio (Salmstraat 92)   : Niaga - Circulair tapijt
  5. Jan Linders (Markt 101A)   : Yparex verpakkingen

Eindpunt + inleveren flyer voor een ijsje: Biki Gelato (Markt 125)