Doe mee met de Paaseieren Letterspeurtocht

Doe mee met de Paaseieren Letterspeurtocht

Op paasmaandag 5 april (tussen 12.00 - 17.00u) organiseert Centrummanagement Geleen, op initiatief en i.s.m. enkele lokale ondernemers, een 'Paaseieren Letterspeurtocht'. Op de etalages van een aantal winkels zijn stickers van paaseieren geplakt. Bij elke winkel kun je één letter vinden. Heb je een letter gevonden? Dan schrijf je deze in het vakje bij de juiste winkel!

 

Tijdens de speurtocht ontvangen alle kinderen, op vertoon van hun speurtochtkaart, bij Eetcafé de Kroon en Jolie's een kleine versnapering.

 

Alle letters gevonden? Lever de kaart, voorzien van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer (van je ouders) op paasmaandag 5 april, tussen 12.00 en 17.00 uur, in bij Gelaen 31 (Salmstraat 17) en wie weet behoor jij wel tot een van de gelukkige prijswinnaars. Voor elk kind is er sowieso een kleine attentie! De speurtochtkaarten en kleurplaten zijn vanaf dinsdag 30 maart bij alle onderstaande ondernemers verkrijgbaar. De paashaas kiest op 6 april de drie mooiste tekeningen uit. De drie winnaars ontvangen een mooie prijs!

 

De speurtochtkaart en kleurplaat zijn verkrijgbaar bij:

▪ Bakkerij Cornelissen (Raadhuisstraat 7)
▪ Bakker Bart (Markt 104)
▪ Deleukstetaartenshop (Annastraat 22)
▪ De Sókkerbekkerie (Rijksweg Centrum 62)
▪ De eetwinkel by Luna (Annastraat 16)
▪ Mestrom Brood & Banket (Markt 45)
▪ Rousseau Chocolade (Passage 2)
▪ Toko Bopp (Annastraat 14)

 

Op de dag zelf zijn de speurtochtkaarten verkrijgbaar bij Eetcafé de Kroon en Jolie's. Hier kunnen kinderen tevens hun eigen paashazenmasker maken. 

 

Belangrijkste info Paaseieren Letterspeurtocht:
Wanneer: Paasmaandag 5 april
Hoelaat: Tussen 12.00 - 17.00uur
Waar: In het centrum van Geleen
Kosten: Deelname aan de speurtocht is volledig GRATIS